Even voorstellen

Hi! Ik ben Iet en ik ben 23 jaar. Ik vind eigenlijk echt alles leuk. Ik ben creatief, druk, en sta altijd open voor nieuwe dingen en nieuwe avonturen. Wie niet waagt wie niet wint is dan ook mijn levens motto. Ik heb niet een hele makkelijke jeugd gehad. Maar wel een mooie jeugd. Ik ben er door geworden wie ik ben, en ik vind dat ik het goed doe. Je kan alles altijd van 2 kanten bekijken en ik probeer dan ook echt altijd alles positief in te zien. Ik ben positief ingesteld gelukkig!

Waarom ik deze blog ben begonnen? Omdat ik graag schrijf, dat heb ik altijd al gedaan. Schrijven is voor mij ontspanning, ik word er rustig van en ik vind het heel erg leuk. Vroeger in dagboeken en nu op het web. Ik word er blij van!

Ik hoop dat mensen geïnspireerd raken door mijn blog. Mijn leven is niet perfect, niemands leven is perfect, ook al wordt dat beeld soms wel van sommige mensen geschetst. Uiteindelijk is het niet wat je bereikt hebt in je leven dat telt, maar de mensen met wie je je leven gespendeerd hebt wat je gelukkig maakt. Het zijn de kleine dingen in het leven die het leven kleur geven, een verschrikkelijke cliché, maar daarom niet minder waar.

Ieder leven heeft zijn ups en zijn downs. Zonder die downs, zouden de ups niet bestaan. Je leert dingen pas waarderen op het moment dat je ook minder leuke dingen voor je voeten geworpen hebt gekregen.

Ik wil de dingen waar ik enthousiast over ben of wat er in mijn drukke hoofd omgaat, of het nu gaat om een geweldig restaurant, een te gekke wijn, een super leuke dag met mijn vrienden, de aller nieuwste schoenen, een gebeurtenis, iets waar ik over nadenk, iets dat ik heb meegemaakt of een bepaalde bestemming waar ik ben geweest graag met mensen delen. Ook zal ik over mijn moeder blogs plaatsen die plotseling is overleden eind juni 2016. Verder deel ik graag! Behalve mijn koekjes, die deel ik niet 😉

En tegelijkertijd hoop ik dat je door mijn blog te lezen even kunt ontspannen, misschien zelfs wel even kunt lachen of iets hebt om over na te denken.

Liefs, Ieteke