Even voorstellen

 

Hi!

Ik ben Ieteke! Gewoon een jonge vrouw die volop in het leven staat en doet wat ze leuk vind! Ik hou er van om leuke foto’s te maken en mensen te inspireren. Instagram is een uitgelopen hobby en daar ben ik mega dankbaar voor. Ik ben dan ook een echte fashion gek met een schoenen tik die van lekker eten en reizen houd. Ook kan ik enorm genieten van een goed gesprek. Ik geniet maximaal van het leven maar zorg wel goed voor mijn lichaam en gezondheid.

Waarom deze blog?

Ik hoop dat mensen geïnspireerd raken door mijn blog. Mijn leven is niet perfect, niemands leven is perfect, ook al wordt dat beeld soms wel van sommige mensen geschetst. Uiteindelijk is het niet wat je bereikt hebt in je leven dat telt, maar de mensen met wie je je leven gespendeerd hebt wat je gelukkig maakt. Het zijn de kleine dingen in het leven die het leven kleur geven, een verschrikkelijke cliché, maar daarom niet minder waar.

Ieder leven heeft zijn ups en zijn downs. Zonder die downs, zouden de ups niet bestaan. Je leert dingen pas waarderen op het moment dat je ook minder leuke dingen voor je voeten geworpen hebt gekregen.

Ik wil de dingen waar ik enthousiast over ben of wat er in mijn drukke ADHD hoofd omgaat, of het nu gaat om de nieuwste fashion items, schoenen die ik altijd al wou, een geweldig restaurant, een te gekke wijn, een super leuke dag met mijn vrienden, een gebeurtenis, iets waar ik over nadenk, iets dat ik heb meegemaakt of een bepaalde bestemming waar ik ben geweest graag met mensen delen.

En tegelijkertijd hoop ik dat je door mijn blog te lezen even kunt ontspannen, misschien zelfs wel even kunt lachen of iets hebt om over na te denken.

 

Liefs, Ieteke