TIPS VOOR MEER VOLGERS OP INSTAGRAM

img_1242Mijn DM (direct message) op Instagram zit dagelijks helemaal vol met vragen over mijn instagram account. Hoe kom jij aan zo veel volgers? Hoe bewerk jij je foto’s? Waar maak jij je foto’s mee? Wie maken jou foto’s? Het lijkt mij daarom heel erg leuk om mijn tips en tricks met jullie te delen op mijn blog! Vandaag geef ik je 10 tips om meer volgers te krijgen. De meest gestelde vraag. En wie weet ben jij straks met deze tips een ware Instagram-queen! ūüėČ

Ik begin meteen met de aller belangrijkste tip!

Maak je account openbaar 
Mensen zijn sneller geneigd om een openbaar Instagram-account te volgen. Ook ben je beter vindbaar als je account openbaar is. Mensen vinden je via hashtags die je gebruikt en gaan je hierdoor misschien zelfs volgen.

Mooie feed
Je instagram feed, is je visitekaartje. Het is mooier en aantrekkelijker om iemand te gaan volgen die een mooie feed heeft. Het is echt een grote puzzel om een mooie feed te maken. Maar het is het zoooo waard.

#Hashtags

Je hoeft natuurlijk niet bij iedere foto 38 hashtags te gebruiken. Veel volgers zullen het alleen maar irritant vinden. Overdrijf niet met hashtags, maar gebruik ze wel. Tags toevoegen is misschien wel de beste manier om meer volgers te krijgen. Ze zorgen ervoor dat je post wordt gevonden als mensen op Instagram zoeken naar foto’s van een bepaald onderwerp. Gebruik populaire hashtags. Het heeft geen zin om zelfbedachte hashtags te gebruiken, de kans is klein dat iemand daar op zoekt. En tags als #follow4follow en #tagforlikes kunnen echt niet meer!

Bekijk andere pagina’s

Instagrammers met veel volgers zijn niet voor niets zo ver gekomen en zijn waarschijnlijk echte Instagram-pro’s. Doe inspiratie op bij populaire Instagrammers. Let er op waar zij over posten, hoe vaak ze posten, welke hashtags ze gebruiken en hoe ze communiceren met hun volgers.

Goede foto’s zijn belangrijk¬†

Post niet de eerste beste foto die je maakt op Instagram, maar maak meerdere foto’s van het datgene dat je wil posten. Zo kun je de beste foto uitkiezen. Gebruik een filter voor een nog mooier effect. Als je zorgt dat jouw foto’s op Instagram er altijd mooi uitzien, maakt het minder uit wat er precies op staat maar willen ze je alleen al volgen om je mooie foto’s.

Zorg voor interactie

Reageer op andere accounts die jij leuk vind! Wees heel erg actief. Hoe meer mensen jou profiel tegen komen, hoe meer mensen op jou account klikken. Als ze er op klikken en ze vinden je leuk, huppakeeee nog een volger erbij.

Reageer op je volgers

Volgers vinden het leuk als je antwoordt op hun reactie. Reageer niet alleen als ze een vraag hebben, maar zeg ook iets leuks terug als ze op jouw post hebben gereageerd of je een complimentje hebben gegeven. Zo is de kans groter dat ze jou willen blijven volgen en vaker gaan reageren.

Koppel andere sociale media aan Instagram 

Hierdoor zien meer mensen je foto en dat is natuurlijk de bedoeling. Mensen die jou volgen op je site of Facebook gaan je misschien ook volgen via Instagram. Al mijn foto’s die ik op Instagram post komen automatische op mijn Facebook bedrijfspagina.

.

Ben jij ook een Insta fan? Wat zijn jou tips?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s