JE KLEDING EEN 2E LEVEN MET UW (UNITED WARDROBE)

United Wardrobe, een plek waar je je kleding een tweede leven kunt geven. Het is een soort marktplaats maar dan voor de kledingstukken die je niet tot nauwelijks meer draagt. Wanneer je een account aanmaakt kun je meteen aan de slag. De UW app is in de Appstore te downloaden en is super easy om mee om te gaan. Zelf ben ik gisteren begonnen met het verkopen van kleding op UW. Ik vind het nu al helemaal super. Er kan met IDeal betaald worden en alles is heel makkelijk te regelen. Je betaald wel 10% aan UW maar dat heb ik er meer dan voor over 😉

 Mijn United Wardrobe

Hieronder kun je een kleine sfeerimpressie vinden van mijn UW. Sommige kledingstukken zullen ondertussen misschien al wel verkocht zijn, en sommige heb ik er misschien vanaf gehaald. Wel wil ik het heel graag bijhouden en regelmatig mijn account aanvullen met nieuwe items. Via deze link kun je een kijkje nemen op mijn UW account en zelf ook een account aanmaken om kleding te kopen of te verkopen.

https://unitedwardrobe.com/nl/user/1332196/closet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s