ONHANDIG ZIJN

Nou, ik had dus echt zware moeite om een toepasselijk plaatje te vinden bij dit artikel. Je komt al gauw uit bij een flauwe cartoon die uitglijdt over een bananenschil, iets wat ik dan weer nooit heb meegemaakt *klopt af*. Anyway, vandaag ga ik als onhandig persoon-zijnde laten zien wat onhandigheid zo met zich meebrengt.

Dansen met een tegemoetkomend persoon

Ja, dit zal iedereen ‘wel eens’ hebben, maar ik heb echt bovengemiddeld vaak. Je kent het wel, je loopt lekker te lopen en opeens loopt er iemand in jouw loopbaan. Jij gaat links, hij gaat links, jij gaat rechts, hij gaat rechts. Nouja je kent het wel. De chachacha is er niets bij.

Nagellak op doen is een hel

Het lakken is bij mij het probleem niet, maar vooral de minuten erna. Ik vergeet gewoon dat die nagels echt even moeten drogen en dat je de tijd moet nemen. Zo heb ik wel eens gehad dat ik in bed ging liggen en ik opeens overal rode strepen op mijn deken geveegd zag.

Traptreden zijn een grote vijand

En dan vooral die treden die zo’n heel raar ritme hebben. Waarbij één stap te weinig is, maar twee teveel. Meestal maak ik dan maar reusachtige stappen alsof het gewoon een doodnormale trap is, maar niets is minder waar. Op een gegeven moment haal ik de stap dan niet meer en dan struikel ik dus.

Wanneer ik aan het dansen ben vliegen ledematen in het rond

Nu wil ik mezelf geen ongeleid projectiel noemen, maar ik heb toch wel een paar keer in mijn uitgaans-carrière een klap uitgedeeld. Één keer zelfs tijdens de macarena op de meest pijnlijke plek bij een man die je kan voorstellen. Ja, dat was inderdaad nogal awkward.

Controle verliezen op je fiets is het engste ooit

Zodra mijn veter loszit en zichzelf om mijn trapper heen wikkelt, is alle hoop verloren. Sommige mensen hebben de flair om zich uit die situatie te redden. Bij mij gaat het letterlijk en figuurlijk alleen nog maar bergafwaarts. Ik kan dan niks meer doen behalve mijn lot accepteren:”Ik ga zometeen vallen” er volgen dan een paar kansloze seconden – en bam daar ga ik.

Het gebruik van eyeliner staat gelijk aan een clowns gezicht

Ik weet het, oefening baart kunst enzo, maar er was echt geen schip met mij te bezeilen. En dat het dan ook nog links en rechts gelijk moet zijn? Neeeejjj, noppe, no way. Opgegeven zaak.

Een ‘beetje’ saus uit een verpakking krijgen, hahaha

Kwak, en daar valt weer ongeveer de hele mayonaisepot verspreid over de helft van mijn bord.

Liefs, Iet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s