VANAF MORGEN ELKE DINSDAG EN ZONDAG EEN BLOGPOST ONLINE OM 20.00

Hallo lieve lezers,

Het was een tijd heel erg stil op gewoonieteke.com niet zonder reden, ik heb een ongeluk gehad, maar op wat mankementen na is alles weer gezond, heel en genezen. Ik heb heel veel tijd gehad om na te denken over wat ik nu wil. Ik zat te twijfelen of ik door zou gaan met mijn blog, ook omdat mijn instagram heel erg goed gaat en het daar al heel erg druk mee heb! Maar ik vind bloggen toch echt heel erg leuk dus ik ga hier  zeker mee door! Maar nu wel serieuzer, want ik moet wel een uitdaging hebben. Want ik merk als die er niet is, dat ik het saai vind worden. Dus elke dinsdag en zondag komt er een nieuwe blogpost online om 20.00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe blogs en een melding ontvangen vul dan op mijn site je e-mail adres in! En volg me op instagram & facebook 

Liefs,

Iet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s