SNEL AFGELEID?

Zonder grapjes, ik wilde deze blog gaan schrijven en ben dus na het openen van ‘een nieuw bericht’ even wat anders gaan doen. Daar kwam ik natuurlijk pas achter toen ik weer terugkwam bij mijn laptop.

Ik krijg een hoop mee van wat er om me heen gebeurt. Alle gesprekken volg ik, alle vlinders zie ik voorbij fladderen en ik zie het meteen als je langsloopt en je hebt nieuwe kleding aan. Met een beetje mazzel complimenteer ik je er ook nog mee. 😉

Als je snel afgeleid bent, heb je meer hersenmassa in de linker pariëtale kwab. Ja, precies, dat is dus het deel van je hersenen dat de zintuiglijke informatie verwerkt. Je hebt er geen moer aan, want juist door die extra massa vergeet je meer, maar het is natuurlijk wel weer een verhaal en een prima excuus voor net die ene kilo die je altijd teveel weegt. Samen met die zware botten zit je al gauw op vijf kilo. Ideaal excuus!

En als een psycholoog het zegt, is het waar. 😉 Uit onderzoek is gebleken dat slimme mensen willen reageren op alle prikkels die de hersenen binnenkomen. Als een idee bij ze opkomt, vinden ze het lastig daar niets mee te doen want elk idee is even geweldig!

Oja even een selfie tussendoor, want ik zag in de weerspiegeling  van mijn laptop dat mijn haar best wel heel erg goed zat, oja, mijn haar, ik moet nog nieuwe shampoo hebben..

Ik doe dus altijd 430928 dingen tegelijk. Ik heb minstens evenveel tabbladen openstaan, ik schrijf allerlei stukken tegelijkertijd en tussendoor lees ik ook nog mijn mail, maak ik dus selfies en ga ik even wat eten maken. #etengaataltijdvoor Maar het voordeel hiervan is, dat als je terugkomt bij wat je aan het doen was, je weer helemaal blij wordt. ‘Oja, ik was begonnen aan een blogpost over snel afgeleid zijn. Leuk!’

Eigenlijk ben je dus gewoon een topper als je het eind van deze blog  helemaal niet hebt gehaald. You ruuuule, Slimmerik!

14 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s