WAAR HAAL IK MIJN INSPIRATIE VANDAAN?

Super leuk dat ik echt wel veel berichten van jullie krijg, ik vind het ook super leuk om te beantwoorden. Een vraag die echt heeeel vaak voorbij komt, is waar haal jij je inspiratie vandaan? Vandaag vertel ik jullie waar ik mijn inspiratie vandaan haal.

Mijn moeder

Dit is een hele nare reden, maar het is zeker wel een inspiratie bron voor mij. Na het overlijden van mijn moeder, heeft ‘de dood’ op zich en het gemis van mijn moeder en alles wat erbij komt kijken na een plotseling verlies van iemand die je het aller dierbaarst is in je leven mij heel erg doen nadenken, vandaar de inspiratie.

Vrienden

Need I say more? 😉

De dingen om mij heen

Ik vind het helemaal niet moeilijk om inspiratie te vinden. Ik kijk de hele dag om mij heen, en dan zie of hoor ik altijd wel wat.

Douchen

Ja, ik denk dat dit heel weird klinkt. Maar ik krijg echt super veel ‘serieuze’ inspiratie als ik onder de douche sta. Dat is echt een relax momentje voor mij, de hele dag is het druk in mijn hoofd en verzin ik heel veel onderwerpen, maar onder de douche kan ik gewoon voor me uitstaren en heel rustig nadenken over bepaalde dingen, en daar komen de serieuzere blogs vandaan.

Adhd

Omdat mijn hoofd heel vaak zo vol zit, is het echt een uitlaat klep voor mij om alles op te schrijven. En het positieve hier aan is dat ik daar helemaal geen moeite voor hoef te doen, mijn hoofd zit bijna altijd vol.

Andere bloggers

Ik vind het heeeerlijk om andere blogs te lezen, en daardoor krijg ik ook weer inspiratie!

Producten en kleding

Ik krijg regelmatig leuke producten of kleding opgestuurd. Soms ontvang ik leuke producten van pers bureaus of andere bedrijven. Daar kan ik dan een review over schrijven. Ik word vaak benadert voor mijn instagram, maar probeer juist er nu meer over te bloggen want dat vind ik ook suuuper leuk!

Waar haal jij meestal je inspiratie vandaag?

5 Comments

 1. Wat leuk om te lezen!! Ik haal mijn inspiratie ook overal vandaan…ik hoef maar om me heen te kijken en ik zie alweer iets om over te schrijven. En als ik buiten ben – vooral als ik een stukje ga fietsen – dan komt de creatieve kant in mij naar boven en dan ben ik in mijn hoofd al hele verhalen aan het schrijven. Ik heb zooooveel ideeën. Heerlijk is dat!
  En de inspiratie om écht te gaan voor dingen, en de reden waarom ik uiteindelijk gestart ben met mijn blog (nadat het idee al jaren in mijn hoofd zat), is toch wel doordat ik zelf een moeilijke tijd meegemaakt heb. Daardoor ging ik me realiseren dat het leven veel te kort is om niet de dingen te doen die je graag doet. Lekker blijven bloggen dus 
  Fijne dag!

  Liked by 1 persoon

  1. Super leuk om te lezen!! Het is super goed dat je begonnen met een blog wat de reden ook is, als het je ding is! 🙂 en het leven is zeker te kort om niet dingen te doen die je graag doet!! En je hebt een punt, ik zit nu te twijfelen over bloggen, maar je moet inderdaad blijven doen wat je leuk vind!!!

   Fijne dag!

   Like

   1. Dankjewel voor je reactie! Ik weet niet of je er iets aan hebt, maar ik heb ook wel eens getwijfeld over het bloggen. Dan deed ik het daarna weer even rustig aan, en merkte ik dat ik het toch wel miste. En nu zie ik een patroon: als ik mezelf teveel druk opleg door bijvoorbeeld een minimaal aantal blogs per week te willen publiceren, dan komt na verloop van tijd de twijfel. Niet gek eigenlijk, want het is dan ook niet meer iets leuks, maar meer iets dat moet van mezelf.
    Wat je ook beslist, doe vooral wat goed voelt voor jou! Succes!! X

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s