STILETTO FASHION ACCESSOIRES + KORTINGSCODE

Ik heb eergisteren deze te leuke spullen mogen ontvangen van Stiletto Fashion.

Iedereen die mij kent weet ook dat ik een mega liefhebber ben van accessoires. Mijn ringen, armbanden, sjaals en tassen draag ik dan eigenlijk ook altijd. Daarom is dit extra leuk! Ik was super benieuwd naar de spulletjes en mijn oog viel meteen op de leuke stoere ringen die er in zaten. De zilveren ringetjes komen zeker in mijn rijtje altijd om!  De zwarte choker met zilveren uiteindes is helemaal gematcht met de ringen en de stoere zwarte zonnebril! Ik zeg alles op en om, leuke outfit erbij en klaar!

2

Sjaals, een accessoire die bij mij zeker niet ontbreekt. Meestal gebruik ik ze als omslagdoek of omdat het juist leuk bij mijn outfit staat. Deze sjaal van Stiletto Fashion is super zacht en heeft een super toffe kleur. Beige/zand kleurig met gouden glimmende details. En laat ik nou heel erg van glimmende spullen houden!

3

Het leuke aan Stiletto Fashion is dat ze niet alleen accessoires hebben maar ook make-up. Ik was super verrast en blij met de make-up kwasten. Ik heb echt een hekel om make-up kwasten schoon te maken, maar dat is helaas wel echt nodig. Ook fijn als je precies op dat moment nieuwe krijgt! 😉 Ik heb ze uiteraard meteen getest, maar dat moest ook wel met een bijgeleverd make-up doosje vol met leuke nude kleuren!

 

En wat helemaal mooi meegenomen is dat ze alles voor een heel leuk prijsje verkopen, en wat nog leuker is dat ik jullie 20% korting mag geven! Met de code: IETEKE20 krijg je  20% korting op jou aankopen!

Dus ga snel even kijken op STILETTO FASHION en wie weet zit er nog wat leuks voor je tussen!

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s