GASTBLOG | AFFAIRES OP DE WERKVLOER

“Ze kijkt me diep en zwoel aan en ik weet niet waar ik heen moet kijken. Jezus wat is zij mooi. Hoe moet ik me nou nog concentreren op mijn werk?”

Heb jij wel eens gefantaseerd over één van je collega’s of een aantrekkelijke klant? Laten we eerlijk zijn. Een beetje spanning op de werkvloer is voor de meesten een grote droom! Toch denken velen dat dit hen niet zal overkomen. Werk en privé houd je strict gescheiden en flirten doe je wel lekker in de kroeg. Totdat net die ene aantrekkelijke nieuwe collega binnen komt lopen. Je kan je ogen niet van hem of haar af houden. Een beetje onschuldig flirten kan toch wel?! Een knipoog hier, een glimlach daar, een sensuele aanraking. De spanning bouwt zich op voor beide partijen en voordat je het weet kunnen jullie je niet meer beheersen en heb je een geheime liefdesverhouding op het werk! Lees hier de sappige verhalen van mensen die ooit een liefdesverhouding op hun werk zijn aangegaan…

“Toen ik nog wat jonger was werkte ik in een kledingwinkel. Als ongeveer de enige hetero man tussen bloed mooie vrouwen. Beter kon ik het niet treffen! Vaak was ik druk aan het werk, maar mijn mannelijke hormonen namen de overhand. De hele dag ongegeneerd flirten met meiden die ik normaal gesproken tijdens het uitgaan niet zou durven aan te spreken. Zo was er dan ook een meisje waar ik een super goede klik mee had. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Jezus wat was zij mooi zeg. Ik ruilde zoveel mogelijk shifts om met haar te kunnen werken. We flirtten er op los! Zo was er een avond dat wij samen moesten sluiten. Ik kon mij niet meer inhouden en pakte haar vast en begon haar te zoenen. Hier op volgden nog vele avonden van intens zoenen tot aan de bekende pashokjes verkennen. Het stiekeme maakte alles nog spannender. Ondertussen hebben wij al 8 jaar een relatie en lachen wij nog steeds om de mooie tijden in de kledingwinkel!”

“Ik had een bijbaan als kassière bij een tankstation. Er kwamen talloze klanten binnen lopen, maar één klant viel me in het bijzonder op. Ze kwam met regelmaat een pakje sigaretten halen. Er werd onschuldig heen en weer geflirt.  Al snel vroeg ze, ‘wanneer sta jij hier weer? ‘waar op ik antwoordde “in de weekenden”. Hierna kwam ze niet alleen doordeweeks maar ook in het weekend. Ze bleef soms uren in de winkel hangen. De tijd vloog voorbij. We praatten over: wat doe je zoal, welke muziek luister je en waar ga je uit? Ze mocht me mee helpen met sluiten. Vol met hormonen, liefde en passie zaten we dan helemaal alleen op een verlaten tankstation. De liefde bedrijven in het geheim en zorgen dat niemand je ziet. De spanning vloog er van af! Na ongeveer een half jaar hadden we een relatie. Inmiddels zijn we al weer bijna 6 jaar getrouwd en hebben wij twee prachtige dochters!”

“Ik werkte als directiesecretaresse bij een groot verzekeringskantoor. Mijn baas was echt een enorme eikel en ging gelukkig al gauw met pensioen. Na lang twijfelen had ik besloten om mijn baan toch stop te zetten, want nog zo’n sukkel als hij en ik zou mijzelf wat aan doen. De nieuwe directeur was alleen ‘ALLES’ behalve een sukkel. Vanaf het eerste moment was er vuurwerk tussen ons. Ik bleef hier uiteraard werken. Wij hebben ons heel lang gedeisd gehouden. maar de vonken vlogen er van af. Na een bedrijfsborrel op vrijdagmiddag bleven wij als laatste over. Hij wilde mij nog even snel iets laten zien op de computer, maar dit kwam er natuurlijk helemaal niet meer van. Wij scheurden letterlijk elkaars kleren van het lijf. Ik denk dat iedereen op kantoor wel iets door had en er genoeg over ons geroddeld werd, maar wij zijn er nog nooit op aangesproken. De verhouding heeft uiteindelijk een half jaar geduurd waarna ik toch ontslag heb genomen en de verhouding heb beëindigd. Zoveel spanning en sensatie heb ik nog nooit op de werkvloer meegemaakt. De spannende momenten op zijn bureau zal ik dan ook nooit meer vergeten! Wij hebben de grootste cliché verhaal ooit tot leven gebracht.” 

“Voor het bedrijf waar ik werkte moest ik zo nu en dan op een beurs staan. Dit deed ik samen met een mannelijke collega van één van onze andere vestigingen. Een maand voordat de beurs begon reed ieder van ons een paar keer per week heen en weer zodat wij samen alles konden voorbereiden. Iedere keer dat ik hem zag klopte mijn hart in mijn keel. Zijn mooie blousjes, colbertje, strakke kaaklijn, langere haren, sprekende ogen en zijn mooie grote handen maakten mij helemaal aan het zwijmelen. De volgende beurs was in Barcelona en hij kwam mij thuis ophalen om naar het vliegveld te gaan. In de auto keken wij elkaar steeds aan en was de spanning goed te voelen. Aangekomen in Barcelona hadden wij het maar al te druk met ons werk, maar na het werk gingen wij samen een hapje eten en de stad een beetje verkennen. Na ’s avonds een aantal drankjes in een barretje te hebben gedronken besloten wij terug naar ons hotel te gaan, omdat ons weer een lange dag te wachten stond. Aangekomen in het hotel liep hij met mij mee naar mijn hotelkamer. Voordat ik ook maar iets kon zeggen duwde hij mij tegen de deur en begon mij te zoenen. Al gauw duwde hij me mijn kamer in en hebben wij de meest spannende seks ooit gehad. De avonden er op volgde hetzelfde ritueel. Onze baas zou eens moeten weten! Uiteindelijk bleek dat deze man getrouwd was en koos ervoor om zijn huwelijk met zijn vrouw te redden. Na al die jaren blijf ik een zwak voor hem houden. De beste seks was toch echt met deze goddelijke collega!”

Wegens privacy redenen zijn een aantal details in de bovenstaande verhalen gewijzigd of weg gelaten.

Liefs,

Sadaf
www.lifeofsadaf.nl 

INSTAGRAM

FACEBOOK

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s