2 VROUWEN

Twee oudere vrouwen met net zoveel rimpels in hun gezicht als dat ze plezier hebben met elkaar. Ik kan mijn blik nauwelijks van ze afhouden als ze al giechelend het restaurant in lopen. Ze gaan schuin achter me zitten zodat ik ze net niet kan zien, maar des te beter kan horen. Ze bestellen een glas zoete witte wijn en een visje en ach… ‘laten we eens gek doen, een vruchten sorbet toe’  Het duurt niet lang voordat de telefoontjes te voorschijn komen. De hipste termen vliegen over tafel, maar dan wel op een manier dat ik de indruk krijg dat ze niet echt precies weten waar ze het over hebben. Ik kan het niet helpen, ik moet even een blik over mijn schouder werpen. Ze hebben zoveel lol met elkaar, het werkt gewoon aanstekelijk. Ze hebben de modernste mobieltjes met fel gekleurde hoesjes en jawel; ze zijn selfies aan het maken. En een lol dat ze hebben! De één wil het op Facebook plaatsen en de ander wil het taggen. Ze komen er alleen nog niet helemaal uit hoe. Twee oude gerimpelde dames in een restaurantje met onwijs veel plezier.

Hier kan ik echt van genieten 🙂

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s