DINGEN WAAR IK GOED IN BEN MAAR NIET WIL..

Het is weer is tijd voor een persoonlijk artikel. Vandaag wil ik het met jullie over dingen hebben waar ik echt héééél goed in ben maar waar ik helemaal niet goed in wil zijn. Misschien snappen jullie echt helemaal niks van die zin maar na het lezen van mijn artikel zullen jullie het wel begrijpen!

Ongezond eten | Elke dag denk ik weer ik ga gezond eten.. Het gaat ook echt heel erg goed, tot dat het avond is 😉 want dan heb ik zoveeeeeeel zin in een wijntje met kaasjes, toastjes en noem maar op! Of chocolaaaa en ja, dan is het te laat. Het woord afvallen moet ook echt de weg naar mijn woordenboek nog vinden!

Uitstellen | Hier ben ik echt té goed in wat natuurlijk echt té slecht is. Ik ben bijvoorbeeld heel goed in het uitstellen van de was doen. Wat heb ik daar toch een verschrikkelijk hekel aan zeg. Soms laat ik het echt gewoon dagen staan in de hoop dat het vanzelf schoon word. Helaas, is nooit gebeurd..

Bitchy | Pfoe, wat heb ik er een hekel aan zeg. Ik gooi het maar op mijn vrouwelijke hormonen 😉 Ik kan echt zó ontzettend bitchy zijn tegen de mensen waar van ik hou. Ik doe het niet expres, ik kan er gewoon helaas niks aan doen. Zo irritant!

Lui | Ik vind het leuk om dingen te doen en kijk er ook altijd ontzettend naar uit maar als ik niks op de planning heb ben ik echt ontzettend lui!

Waar ben jij goed in maar eigenlijk niet wil?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s