VANDAAG BEN JE WEER EVEN BIJ ME MAM

Elke keer als ik op het strand ben, denk ik aan jou. Die rust en die vrede die daar is, zulke fijne positieve energie. Ik hoop zo dat jij daar bent en niet op dat trieste kerkhof. Als ik jou mis, vind ik jou daar ook echt niet, ik kom er ook niet vaak. Je lichaam mag daar liggen maar jij bent er niet. Als ik op het strand loop, moet ik altijd even een hartje maken en je naam schrijven in het zand, je bent er niet, maar dan voor heel eventjes wel!

Waarom heeft de hemel geen bezoekuur? Een quote die maar voorbij blijft komen..  

Ik geloof niet in een hemel en ik weet niet of ik geloof in een leven na de dood, maar ik hoop wel dat je op een mooie plek bent waar alles goed is. Maar of deze plek nou wel of niet bestaat, de dood is een eindeloze afstand naar de mensen op aarde dat is één ding wat zeker is. Je bent onbereikbaar, en je bent er niet maar tegelijkertijd ook weer overal.

Ik denk als dat zou kunnen dat bezoekuur, dat het naast super fijn ook heel erg moeilijk is om iemand weer te zien. Na een uur, is het bezoekuur ook weer afgelopen. Maar hoe fijn zou het zijn om je stem te horen en je even te aan te raken. Ik zou je vertellen hoeveel ik van je hou en hoe erg ik je mis. Ik zou echt afscheid van je kunnen nemen terwijl je er zelf bij bent. Alles zou beter zijn dan niets.

Wauw, dat zou alles echt een stuk makkelijker maken. Even bij jou om de hoek kijken, je vasthouden en knuffelen. Je bij praten over wat je allemaal gemist hebt het afgelopen halfjaar, misschien hoef ik je ook wel niet bij te praten, misschien weet je alles ook al wel . Ik wil je zo graag vertellen hoe alles hier nou is.. Ik mis je echt elke dag meer, maar elke dag krijg ik ook meer mooiere herinneringen. ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s