SHOPAHOLIC

ik ben een shopaholic en ik kan op recht zeggen dat ik mijn eigen stijl heb.  De ene dag ben ik chique, met mijn witte blouse zwarte jeans / pantalon en hakken de andere dag loop ik in mijn boyfriend jeans met mijn oversizede trui en mijn te leuke foute sneakers met een biker jack. Je kan het niet gek genoeg bedenken, heb alles wel in mijn kast liggen. En met mijn schoenen tik, heb ik overal wel een leuk paar schoenen bij. 

 

leuke feiten over shopaholic zijn.

Ik kan zeker wel zeggen dat ik een shopaholic ben! Ben jij dat ook?

Kan jij die schattige blouse, die te stoere ketting of die sexy croptop echt niet in de winkel laten liggen? En ben jij elke week in het winkelcentrum te vinden of struin je heel het internet af naar leuke kleding. Dan ben jij zeker een shopaholic! Lees hier waarom dat helemaal niet zo erg is.

JIJ STEELT DE SHOW!

Waar je ook heen moet, jij hebt voor elke gelegenheid wel de juiste outfit in je kast hangen. Sportief, trendy, netjes… er is geen outfit die jij nog niet hebt gekocht.

JE KAN DE HELE WERELD AAN

Een mooie outfit kan je meteen een stuk zelfverzekerder laten voelen. Je voelt je fijn in de door jou gekozen outfit en dat zorgt ervoor dat jij helemaal jezelf kunt zijn.

SPORTIEF

Winkel in, winkel uit… met shoppen verlies je calorieën! Door het winkelen vergeet je snel de tijd en voor je het weet ben je alweer een paar uurtjes verder. Je loopt meerdere kilometers en draagt hiernaast ook nog een paar tassen. Wat een work out!

JE KENT JE LICHAAM

Je hebt zoveel outfits gepast, dat je langzamerhand wel weet wat jou het beste staat. Kledingadviezen heb jij niet meer nodig. je kent je lichaamsvorm door en door en weet precies wat jou wel en niet staat. Je hebt al snel door wat wel en niet staat kan daarna door naar de volgende winkel.

JE GEEFT DE LEUKSTE CADEAUTJES

Je kent bijna alle leuke winkeltjes en weet precies welke spullen in de welke shops liggen. Als je een verjaardagscadeautje moet kopen, weet jij precies waar je moet zijn en kom je met het coolste cadeau aan.

SHOPPEN MAAKT JE BLIJ

Net zoals chocola blij maakt, doet shoppen dit ook. Je hersenen maken het stofje endorfine aan en dit geeft je een kick en een blij gevoel. Waarom zou je niet lekker doen wat je blij maakt?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s