ODE AAN MIJN ZUS

Toen wij nog klein waren hadden we heel vaak en veel ruzie. Ik was een ‘jongetje’ en jij een prinsesje. Jij speelde het liefst met je poppenhuis, Barbies, kinderwagen en make-up in je prinsessenjurken. En ik speelde het liefst in de bossen, duinen en op het strand in mijn overal of skipak met mijn bal. Terwijl ik als kind liever een broertje of een ander soort zusje had gehad, ben ik nu juist dankbaar en meer dan blij met een zus zoals jij!

In deze blog beschrijf ik waarom mijn zus de beste zus van de wereld is.

Vertrouwen

Jij bent degene die ik zo ongeveer het meest vertrouw van iedereen. Ik kan jou altijd storen, en flap er ook regelmatig van alles uit.. Jij luistert en ik kan er op vertrouwen dat je het voor jezelf houd.

Vriendin

Jij bent niet alleen mijn zus, maar ook mijn beste vriendin! Ik kan serieus met je praten maar wij kunnen ook helemaal ons zelf zijn bij elkaar. We hebben super veel lol!

18471496_10210928628964341_784427805_n

Je kent me

Jij weet hoe ik in elkaar zit. Je kent mijn minder sterke punten maar ook mijn sterke. Je weet wat ik leuk vind en je weet wat ik kut vind. We hebben ook genoeg mee gemaakt.. En vind het zo fijn dat jij naar één blik al weet wat er in me omgaat.

Geen schaamte

Omdat wij elkaar al zo lang kennen, vertrouwen we elkaar volledig, er is dus ook weinig of geen schaamte.. we durven alles aan elkaar te vertellen. Ik vertel de meest idiote dingen aan jou en jij aan mij. Haha dat houden we maar privé!

Partners in crime

Met jou op avontuur gaan, helemaal leuk! Wij maken dan wel niet samen een wereldreis maar wij ondernemen genoeg. Als we iets geks uitspoken kunnen wij elkaar absoluut vertrouwen. Jij bent mijn perfecte partner in crime.

18424660_10210928629204347_1781536942_n

Team Ieteke en Celine

Wat er ook gebeurd, wij zitten altijd in elkaars team. Misschien zijn wij het niet altijd met elkaar eens, maar uiteindelijk kies je toch altijd mijn kant of ik de jouwe.

Gekkie

Je bent het leukste en gekste kind dat ik ken. Jij bent zo lekker jezelf, echt heerlijk! Blijf dat voor altijd!

Lachen

Jij maakt me bijna altijd aan het lachen. Of dit nu jou humor is of hoe jij zelf bent. Jij zorgt in ieder geval er voor dat ik vaak lach!

 

Jij bent een super leuk, positief en sterk persoon, en ik ben ontzettend trots op jou! Jij bokst jezelf overal door heen. En ik weet dat mama super trots op jou is.

 

Dikke kus voor mijn zus! LOVEYOU ❤

15800965_10209753633670193_1057431585_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s