IK HOU GEWOON VAN ETEN

Ik hou echt van lekker eten! Niet dat ik elke dag alleen maar slechte dingen eet. Maar als je een bak sla of een cheeseburger voor mijn neus zet, dan is de keuze snel gemaakt! Inderdaad, de burger eet ik op en de sla laat ik staan. Misschien is lekker eten wel een soort van verslaving te noemen voor mij. Uiteraard eet ik gewoon fruit en eet ik in de avond vaak gewoon groente ;). Als ik echt alleen maar had gegeten en gedronken wat ik lekker vond, haha dan zou het niet goed gekomen zijn.

En wat is dat lekkere eten dan?

Pizza in alle soorten en maten, zoute popcorn, tosti’s met extra kaas, pasta, fruit (is dus wel gezond), kaassoufflés, loempia’s, mergpijpen, appeltaart, clubsandwich, Brie, eigenlijk alle kaassoorten, haribo snoepmix, ijs, tiramisu, toastjes, burrito’s, nacho’s, patat, bitterballen, mac chicken, gebakken eieren, kibbeling, risotto, champignons, gamba’s, mosselen, asperges, Donuts, makarons, soep ik ben gek op soep, leverworst, witlof ham en kaas, spitskool met spekjes, uienringen, poffertjes, hotdog, vissticks, chocopasta, pindakaas, stokbrood, en zo kan ik nog wel even door gaan.

Dit is nog maar een greep uit de dingen die ik echt heel erg lekker vind en het liefst heel erg vaak eet haha. Dat doe ik uiteraard niet, anders was ik tonnetje rond. En tuurlijk hou ik ook van salades, groentes en alle andere gezonde dingen, alleen zijn die iets minder lekker dan al het ongezonde.

Waar mag je jou midden in de nacht voor wakker maken en wat eet je het liefst elke dag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s