HOE DRAAG JE EEN PANTALON?

Spontaan kocht ik laatst een ”pantalon”, ( Een zwarte en een grijze, zwarte van Penn en ink en de grijze van h en m! ) zoals ze dat ook wel fancy in de mode wereld noemen. In principe is het gewoon een broek met rechte pijpen wat voelt als een joggingbroek. ”Dan draag ik ‘m gewoon met eh..”, tja, zo makkelijk als het in de winkel leek, zo moeilijk had ik het thuis. Hoe draag je zo’n broek?

18337137_10210894601153667_1780450158_n

Het antwoord bleek simpel: met sneakers natuurlijk! Elke outfit met pantalons die ik tegenkwam, bevatten ook witte sneakers. Dat komt even goed uit, want laat ik nu net mijn Stan Smiths weer uit de kast hebben getrokken.. Combineer de broek met een leer jasje, blouse of een simpel t-shirt en sla de pijpjes om voor de sportieve look. In ieder geval keuze genoeg!
Ik vind de broek het leukst wanneer je hem op een sportieve manier draagt. Heb het meteen uitgeprobeerd en het beviel me wel (en het was wel even wennen, voelde alsof ik in mijn pyjama liep haha). Wat vind jij van zo’n pantalon?

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s