DE WITTE BLOUSE

14708166_10209037923417884_7300607244360347391_n

Ik draag vaak een witte blouse, niet zo zeer voor formele gelegenheden maar juist op een meer casual dag. Gewoon omdat het zo’n handig en makkelijk kledingstuk is. Ik ben in ieder geval fan!

Er zijn zoveel soorten witte blouses te vinden; met een boordje, een hoge hals of juist zonder, met een split aan de zijkant of juist een stuk korter. Ik heb momenteel denk ik alle soorten in mijn kast hangen en draag ze héél graag. Ik merk dat ik de afwisseling juist heel fijn vindt, aangezien ze allemaal op een klassieke als casual manier te dragen zijn.

Wat mij betreft zou iedere vrouw een witte blouse in haar kast moeten hebben hangen. Je kan er zoveel kanten mee op. En nu jullie; wat vind jij van zo’n witte blouse? Draag je hem wel eens en zo ja, doe je dit dan vooral bij nette gelegenheden of ook op een allerdaagse dag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s