SCHOENEN TIK

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik al verliefd op schoenen.. Ik kan verliefd worden op verschillende modellen met verschillende prijsjes. Ik vind schoenen datgene wat de outfit maken, die bepalen of een outfit chique, stoer of toch eerder casual is. Zo leuk hoe iets met een sneaker compleet anders oogt in vergelijking tot iets met een high heel.

Ik ben snel mijn schoenen zat. Als ik net een nieuw paar heb en ik zie ergens anders een leuk ander paar, dan wil ik toch dat paar weer hebben. Die andere, net nieuwe paar is dan meteen niet boeiend meer. Als ik net een paar sneakers kocht, omdat ik besloot dat ik meer sneakers wilde dragen, wilde ik ietsje later weer een met een hak. Ik hou van afwisseling, en dat zie je ook terug in mijn kleding.

Afwisseling!!

De ene keer merkkleding en de andere keer het goedkoopste van het goedkoopste. Afwisseling zit niet alleen in de verschillende outfits, maar ook in de verschillende kenmerken. Een panter printje en glitter is in mijn kledingkast tijdloos, maar voor de rest wisselt alles gigantisch af.

Mijn liefdes op dit moment:

Witte sneakers: Kwots! Ik hou echt van deze schoenen. Love /  Hate. Wauw. Elke dag ben ik blij als ik deze witte sneakers aan trek.

Glitter! P448 half hoge sneakers met roze//blauw en grijze glitter. Altijd leuke opvallende sneakers.

Uiteraard me zwarte biker laarzen van Nikkie Plessen.

En niet te vergeten, mijn high heels voor  de leuke stap avonden.

 

5 redenen voor nieuwe schoenen en dat je er nooit genoeg hebt 😉

1. Verschillende seizoenen

Er zijn verschillende seizoenen en in ieder seizoen heb je andere schoenen nodig. Je kunt toch moeilijk nog sandalen dragen in de herfst en laarzen in de zomer. Er komen niet voor niets altijd nieuwe collecties uit per seizoen. Dat betekent nieuwe schoenen kopen en je zoals nu voorbereiden op de kou.

 

2. Verschillende outfits

Je hebt zoveel kleding in je kast, bij sommige outfits hoort nou eenmaal een speciaal paar schoenen. Onder een jurkje horen high heels, onder een trui comfortabele sneakers en ga zo nog maar even door. Daarnaast hebben schoenen soms zulke lastige kleuren, je moet ze natuurlijk wel mooi kunnen combineren met de kleuren in je outfit. Die rode schoenen passen nou eenmaal niet bij die blauwe trui.

 

3. Afscheid nemen is moeilijk

Ik kan zelf echt nooit afscheid nemen van schoenen. Het liefst laat ik ze nog repareren en zelfs als ik ze al een jaar niet meer heb aangeraakt, wil ik ze nog bewaren. Stel dat ik een keer een gelegenheid heb waarbij ik ze wel wil dragen, of wat als dit nou precies past bij die ene outfit. Ik kan geen afscheid nemen van schoenen, maar er komen wel steeds schoenen bij. Het lijkt gewoon of ik veel schoenen heb, maar soms weet ik nog niet welk paar ik aan moet trekken.

 

4. Economie stimuleren

Tsja, je moet toch de economie stimuleren? Als ik nieuwe schoenen bestel online, worden de mensen achter die webshop aan het werk gezet. Ze verdienen geld door mij en vervolgens komt de postbode weer eens een pakketje aan de deur brengen. Anders zit die postbode toch ook weer zonder werk? Nieuwe schoenen zijn goed voor de economie!

 

5. Het is altijd handig

Eén paar schoenen in de gang, één paar schoenen voor de achterdeur, één paar schoenen op je slaapkamer en ga zo maar even door. Het is toch handig om overal een paar schoenen te hebben staan? Dan kun je gemakkelijk je schoenen aantrekken en gelijk naar buiten gaan. Sowieso niet dat jij ergens te laat komt, want er staan overal een paar schoenen voor je klaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s